

KOLAGEN
Główne białko budulcowe komórek skóry. Zawiera 7,75 g kolagenu rybiego w formie peptydów i tripeptydów o bardzo niskiej masie mikrocząsteczkowej:
- peptydy kolagenowe ≤ 1000 Da
- tripeptydy kolagenowe ≤ 500 Da
Pochodzenie: pozyskiwany z wolno
żyjących karmazynów
Typy: I, II, III.
KWAS HIALURONOWY
Główny, naturalny czynnik nawilżający, który zatrzymuje wilgoć w skórze i wypełnia (luki między włóknami kolagenu i elastyny) lub przestrzenie międzykomórkowe. Stężenie: 93% czysty (w jednej dawce 20 ml jest 5mg czystego kwasu hialuronowego otrzymanego metodą biofermentacji)
Masa mikrocząsteczkowa: ≤ 150 kDa
ELASTYNA
Białko nadające skórze sprężystość. Pochodzenie: pozyskiwana z wolno żyjącego dorsza pacyfi cznego. Masa mikrocząsteczkowa: ≤ 1100 Da
1 fiolka dziennie przez 5 kolejnych dni, od 6 dnia 1 fiolka co 3 dzień, cała kuracja trwa 20 dni. Zalecana jedna kuracja na 3 - miesiące
Kolagen rybi (7,75 g), sok z jagód, mleczko pszczele (50 mg), koenzym Q10, 5-letnia receptura z zakwaszonymi roślinami i bakteriami kwasu mlekowego (galaktooligosacharydy, fruktooligosacharydy, cukier (melasa, oligosacharydy), 5 mg kwasu hialuronowego) ) kreegiekstrakt ( Prunus domestica L.), szpinak ( Spinacia oleracea L. ), cały wyciąg z liści, chiński kolcowoju ( Lycium chinense Mill .), ekstrakt kukurydzy shiitake ( Lentinula edodes ) proszek musztardy, lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) arkusz i ekstrakt z łodygi, ekstrakt z fig ( Ficus carica L ), ekstrakt z jagód borówki ( Vaccinum ashei, Vaccinum australe ), czerwona wieprzowina (Myrica rubra ), ekstrakt z cytryny owocowej ( Citrus junos SIEB. Ex Tanaka ), proszek z grzybni mirry ( Agaricus blazei ), proszek z mączniaka prawdziwego ( Grifola frondosa ), wodorosty i łodygi Hizikia fusiforme, algi Undaria jaredredida liście i łodygi, regulator kwasowości kwas cytrynowy; kulturę probiotyczną ( Bifidobacterium breve SS. breve, Bifidobacterium infantis, ss. infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, ss. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus SS. jugurtti, Lactobacillus plantarum i Sterpococcus thermophilus), elastyna rybna (5 mg), (zagęszczacz Rivieri tytanowa guma korzeniowa, regulator kwasowości kwas cytrynowy, kwas L-askorbinowy (witamina C, 250 mg), barwnik karmelowy, substancje zapachowe i sacharoza.